Kehittämispalvelut


Kaupallistaminen

Oletko kaupallistamassa uutta liiketoimintaa tai keksintöä? Mietitkö omaa liiketoimintaa, keksinnön lisenssiointia tai myymistä?

Wiemayer auttaa löytämään oikean kaupallistamismuodon ja tekemään luovuudestasi liiketoimintaa. Tunnemme kaupallistamiseen liittyvät haasteet, alan rahoitusmahdollisuudet sekä nopean tavan toimia systemaattisesti.

Osaamisemme ei rajoitu pelkästään Suomeen, useat toimeksiantomme ovat olleet kansainvälisisä, samoin innovaation lopulliset rahoittajat.

Menestystarinoita olemme tehneet mm. aseteollisuuden, bioenergian, sekä rakennusteollisuuden innovaatioista.


Kaikki Wiemayerin asiantuntijoiden kanssa käymäsi keskustelut ovat luottamuksellisia.


Kansainvälistyminen ja vienti

Oletko avaamassa uusia markkinoita tai suunnittelemassa viennin käynnistämistä?  Wiemayerin asiantuntijat ovat harjoittaneet liiketoimintaa menestyksellisesti yli 40 maassa. Olemme käynnistäneet  myyntitoimintaa,  kumppani- ja jakelukanavia, järjestäneet kansainvälisiä messuja, organisoineet alihankintaoperaatioita, perustaneet  tehtaita ja yrityksiä eri puolella maailmaa.  Kokemuksemme kattaa Euroopan, Skandinavian, Aasian, Yhdysvallat ja Lähi-idän markkinat.


Liiketoimintasuunnittelu

Wiemayerin LTS tiimillä on yli 80 liiketoimintasuunnitelman kokemus eri toimialoilta. Olemme saaneet hyvää palautetta suunnitelmiemme konkreettisuudesta ja selkeydestä niin rahoittajilta kuin sidosryhmiltä.

Prosessin aikana koeponnistamme liikeidean toimivuuden, kirkastamme tuotteen luoman lisäarvon ja argumentit, mallinnamme ansaintalogiikkaa sekä tulovirtoja toteuttamiskelpoiseksi ja mittattavaksi suunnitelmaksi.